lørdag 24. april 2010

Regiontreff.

Hadde ein kjekk dag på Regiontreff på Sandane søndag. Treff for quilte interiserte i Sogn og Fjordane, det var Gloppen Lappe og Quilteklubb som holdt treffet. Bra foredrag om reprostoff av Wenche Wolf Holting, fin utstilling og mange butikkar. Mange fine bilder på bloggen til Gloppen Lappe og Quilteklubb, trykk på navnet så kjem du dit.

søndag 18. april 2010

Vårfornemmelser.

Har ikkje vårfornemmelser i dag, men kalenderen seier at det burde eg ha! Ute har det vorte kvitt i natt, ikkje veien. Skal til Sandane i dag, Gloppen Quilteklubb arrangerer Regiontreff. Det er eit treff for Sogn og Fjordane, foredrag med Wenche Wolff Hatling fra Northern quilts og utstilling. Mange butikker blir det og, må hugse lommeboka! Dette stitcheryet er fra Stitching klubben Jordbærstedet som eg har hatt liggande. Ha ein god dag, skal blogge bilder fra treffet seinare.

onsdag 7. april 2010

Lang løper.

Lang løper ferdig, denne skal ligge i ei trappehylle. Er sydd til ein arbeidskollega, håper ho likar den. Er ca 150 cm lang og 20 cm brei.

mandag 5. april 2010

Luer.

Denne lua er etter mønster fra Lille Rosin, strikka i Artic ullgarn.
Dette er ei lue til fra Daledesign, strikka i Freestyle. Strikka ei tidligare, den vart for stor. Kutta ned på maskeantallet da vart den perfekt.

Hjertelig-glede 10.

Ajour med alle blokkene eg har fått fra Quiltekroken. Venter på neste rett over helga.

lørdag 3. april 2010

Finale vår-mysteriet.

Vår sy-mysteriet mitt er ferdig, var spennende kva dette skulle bli. Nina la ut på bloggen kva vi skulle gjere, fekk ein del kvar dag kl 12. Eg kom litt etter men no har eg ein ferdig løper. Kjekt med mysterier, men eg er alltid usikker på kva fargar eg skal velge. Denne blir lagt på hagebordet når det kjem ut. Ser eg rette vegen i dag kan sola komme fram, er litt grå skyer andre vegen.

Hjertelig-glede 9.

Blokk 9 er ferdig, blokk 10 under arbeid. Denne blokka er den med flest små hjerter på, mykje små applikasjons deler. Dette er eit måneds abonement fra Quiltekroken. Bestillte det i fjord på Regiontreff Sogn og Fjordane. Teppet er på 12 blokker, snart ferdig til å ta imot nr 11.

fredag 2. april 2010

Hjerterlig-glede.




Ferdig med to blokker på Hjertelig-glede teppet. Målet er å komme ajour i påska med blokkene. Mellom skitur, fotturer og anna huslige sysler blir det sydd litt. Fortsatt god påske!