onsdag 3. oktober 2012

Toalettveske og sminkepunger.

 Toalett veske til eldste dattera som er sjukepleiar, passa godt med ein sjukepleiar på. Denne kjøpte eg i Aalborg når eg var på quiltetreff der. Mønsteret er "Stor og liten". Den lille er mønster fra "Super easy". Begge er mønster fra AnnAKa
Sminkepung til yngste dattera, ho ville ha hempe på så ho kunne henge den opp. Den andre vart og gitt bort. Dette er mønster som eg brukte på AnnAKa kurs i vår.

Har fått spørsmål om kva impregnering i brukte i forrige innlegg. Det er kjøpt på ein sportsbutikk og er beregna for impregnering av klede. Dette heiter NIKWAX, Tx.Direct spray on. Kan heilt sikkert bruke andre merker som er beregna på klede. AnnAKa anbefalte å gjere det i sitt mønster.

6 kommentarer:

Oline sa...

Takk for impregneringstipset! Trur eg skriv om deg på NLQ bloggen! Flotte ting du har sydd, var det i natt du gjorde det?? ;)

Dollandesign sa...

Det var väldigt fina toalettväskor Du sytt till Dina döttrar, tycker jag. Så kul det låter när Du skriver att Du gick på en AnnAKa kurs i våras. Det skulle jag väldigt gärna vilja göra!

Dollandesign

Edny sine puslerier sa...

Så stilige toalettvesker;) Og impregnering er nok lurt til både det eine og det andre;) Det har vore lite bloggbesøk med meg i det siste, men eg har sakna det, så no prøver eg å jobbe meg frampå igjen;)

Rosehagen sa...

Hei;)
Så fine de var;))
Kjempesmart med impregnering:

God lørdagskveld til deg;)

Klem fra Ann-M.

Desiree sa...

Så flotte ting du har sydd :-) blir inspirert til å sy toalettpunger :-)

Desiree sa...

Så flotte ting du har sydd :-) blir inspirert til å sy toalettpunger :-)