torsdag 26. juli 2007

Båndbroderi


I går var eg på eit kurs i silkeband broderi. Ei dansk dame som var på ferie hadde med å viste korleis vi gjorde det. Kjøpte denne boka. Sydde dette, var kjekt å prøve. Veit ikkje om det går å få kjøpe silkeband her. Det var ein kjekk kveld som gikk fort.

3 kommentarer:

Juliann sa...

Oj, der skulle Signy Alice ha vore! Og band finn du sikkert på nettet, SA veit sikkert råd! Du har fått deg ein ny hobby no!! Er der andre utenlandske turistar som kursar i eitt eller anna?? Møtte ingen slike på ferien eg.

Anonym sa...

Du er heldig som fikk være med på dette! Boka har jeg, pluss ei anna bok om emne. Skulle ønske at vi kunne få noen som kunne ta et kurs i quiltelaget om dette. Slike silkebånd er ikke så lett å få tak i, jeg har prøvd.Men jeg regner med at de som underviser i dette, kan skaffe. Blomstene dine er fine, bare fortsett, øvelse gjør mester. Hilsen Signy-Alise

Anonym sa...

Hei! Jeg søkte litt på båndbroderi i Norge og fandt din side. Fine ting du har sydd, men jeg ser jo at det er en stund siden dette er lagt ut. Jeg syr også båndbroderi og har drevet mye med dette i Danmark i en del år. Nå bor jeg i Norge (Sarpsborg) og driver en liten virksomhet med kurvfletting og håndarbeid. Vi holder kurs, og forhandler bånd og utstyr til båndbroderi. Vi har et visst utvalg nå, men det vil bli utvidet etterhvert. Koselig å se at det er flere som driver med dette flotte håndarbeidet!

Med venlig hilsen
Frøydis Stiansen,
(Vår hjemmeside: www.kurvboden.no)