søndag 13. april 2008

Dear Jane,


Denne helga har det vorte seks blokker med Dear Jane. Det er kjekt og lærerikt. Prøver å følge bloggen Dear Baby Jane, har ikkje meldt meg på da engelsken min ikkje er så sprek. Prøver å følge blokkene, det er veldig godt forklart. Eg skulle ha lånt boka som vi har i klubben,kanskje eg kan låne den med den som har den snart. Kanskje nokon veit om det er ei side på nettet med mønstera på blokkene?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan få dei mønstera eg hadde til teppet vi laga. mallemor

ELIN - "The quilt maiden" sa...

Så flink du har vore! Har levert cd-en til Inger Lise i kveld. Det er fort gjort å installere. Etterpå kan eg vise deg korleis du får ut mønstrene, viss du vil. I morgon er det ny blokk!

Annemariesquilt sa...

Heia for et spennede prosjekt, ser veldig gøy ut.
Har beundra Baby Jane tepper rundt forbi og blokkene ser litt "vanskelig " ut spesielt trekant avslutninga ytterst. Lykke til!

Husflidstausa sa...

Det ante meg at du ville begynne på eit slikt prosjekt. Kjempeflink har du vore. Det fristar meg også, littegrann, men trur eg skal klare å dy meg!!1

Juliann sa...

Du er ei Flittiglise! Og du når nok målet ditt fort også, kjenner eg deg rett! Og så skal du vel lage 2 tepper også,..... for det brukar du å gjere med slike store prosjekt!!!

STRIKKEMOR(O) sa...

Så fine DJ-blokker! Kjekt at Hanne klarte å inspirere nokon i gang. Skal bli moro å sjå kor stort, og kor mange tepper det blir!

MITT FARGERIKE sa...

Ser det er mange fine ting under produksjon, har vert litt stille hos meg ei lita stund. Men håpar eg får litt tid framover.