torsdag 24. juli 2008

Ferie.

Her er ferie handarbeidet. Kjøpte mønsteret spisebrikker av AnnAKa og tegna på før eg reiste. Når eg skal reise må eg vere sikker på at eg ikkje blir fri for syarbeid! Dette var det einaste eg sydde på turen.
Turen gikk til Lofoten. Bildet er fra Moskenes campingplass, heilt på "spissen". Hit tok vi ferge fra Bodø, ein fin campingplass som kan anbefalast.

Naturen var flott, høge fjell stuper rett i havet. Dette er fra Å.


I fiskeværet Å var det aktivitet, her lagar dei Kanelsnurrer, kjempegode. Mmm..Fiskeværet er tatt fint vare på. Koslig å gå her! Måsane hadde klora seg fast til små plassar på veggane i dei gamle sjøbodene. Veret var fint, opphold og sol denne dagen.

Dette er fra "Gamlebuda" på Reine.

På Reine må dei ha verdens beste fiskesuppe. Fint lokale og hyggelig betjening.


Dette er i Nusfjord. Det er det mest bevarte fiskeværet i LofotenDette er på Borg "Vikingmuseum", her er historie fra vikingetida og det var vikingskip som låg til kai.

Vi var heldige og fekk oppleve midnattsola og regnbogen når ein snudde seg andre vegen.


Her er midnatt sola, klokka var 1.00 når dette bildet var tatt. Ikkje heilt velykka å ta bilde med mitt lille kamera,men,men. Vi var heldig å få sjå sola, skyene er ikkje så langt vekke. Neste dag var det regn.


Turen vart avslutta med å gå i quiltebutikkar. Greta har vore inne på min blogg og lagt igjen adressa tidligare, eg ringte å fekk komme på besøk i Rognan. Takk til ho for ein koselig quilteprat. Eg måtte ta bilde av "Alt for Rognan" som hengte i fjellsida.


Her er det Northern Quilts som fekk besøk av meg. Her vart det kjøpt litt stitchery mønster.


Turen vart avslutta i Trondheim, med besøk på "Jordbærstedet". Før eg var ferdig greide eg å melde meg inn i Stitchery klubben som dei har. Får eit ferdig påtegna mønster kvar månad tilsendt, spennende å sette fantasien i sving, kva skal ein bruke det i!7 kommentarer:

Marita sa...

Flotte bilder fra mine hjemtrakter :o) Der hvor Lofotr, vikingeskipet ligger, der var badeplassen vår. Hjemmet mitt er bare et par steinkast unna kirken. Fikk litt hjemlengsel må jeg innrømme.

Sølvi sa...

Takk for gjensynet med den flotte naturen i Lofoten! Ser ut som dere hadde en flott tur.

ELIN - "The quilt maiden" sa...

For ein flott tur de har hatt! Velkomen heim!

Alma Merethe sa...

Så flotte bilder du har tatt i fra Lofoten. Du har vært på besøk her og ikke kommet innom på en kopp kaffe. Neste gang kan du få en kopp kaffe.

Artig å se du også har vært innom Jordbærstedet, en flott butikk med masse fristende for oss quiltedamer.

Skulle bare innom å si at det ligger noe i bloggen min til deg.

Ha en fin fin dag!!

Syersken sa...

SÅ mange flotte bilder fra ferien din, koselig at du har vært innom Vestvågøa i Lofoten, som er der jeg bor.

Anne-Grethe sa...

Ser ut som dere hadde en fin tur nordover. Stitcheriet ble kjempeflott - har kjøpt mønsteret men må gjøre unna noe annet først.
Fortsatt god sommer til deg!

Annemariesquilt sa...

Heia..
Du har jo hatt en kjempferietur. Lofoten er fantastisk, håper jeg får oppleve den en gang til. Var der en snartur når jeg var student i Trondheim. Husker Reine som helt utrolig.