søndag 24. mai 2009

Kurs.

I helga har eg vore på kurs med AnnAKa, endelig var det min tur til å gå på kurs med ho. AnnAKa er ei av dei eg synest er størst i lappeteknikk i Norge. Har alltid likt mønstra hennar og dei har god forklaring. Eg har sydd dette bladbilde, spennende med applikasjon, maling og snorsying. Primula var arrangør av kurset og Ingun laga god mat til oss. Takk til Ingun at ho laga til dette kurset.
Takk til Ann at ho tok den lange veien til Nordfjor. Her med ein modell som var til inspirasjon, kurset var ikkje på denne.
Ann losa oss fint gjennom helga, her er det undervising i quilting. Mange nye ideear og smarte løysingar har eg lært denne helga.

9 kommentarer:

Lappetausa sa...

Hei Haldis, velkomen heim! Kjekt å sjå innslag frå kurset, eg måtte melde meg av denne gongen.

Inger sa...

Så heldig du har vært. Ann er en utrolig flott kursholder, og så er hun så raus med kunnskapen sin. Bildet er kjempefint.

Mosbøjenta sa...

Innholdsrik helg for deg sjønner jeg. Flott bilde du har laget! :-) Kunne tenkt meg kurs med AnnaKa jeg også! Ha en fin uke!

SOLSAUM sa...

Flott bilete, og du er heldig som har fått så mykje inspirasjon. Eg håpar at eg får med meg eit kurs med ho i haust;-)

Anne-Grethe sa...

Kjempeflott bladbilde. Har gått på samme kurs for en stund siden og lærte masse! Liker svært godt å ha Ann som kursleder. Ha en fin og kreativ uke.

Anne sa...

Det kurset har jeg også vært på. Det er faktisk et bilde jeg får veldig ofte skryt av også. Det henger framme i stua. Bildet ditt ble flott!

karin sa...

Dette bildet er perfekt! Flotte farger og design. Er det til salgs? Ønsker å kjøpe det til stua

MITT FARGERIKE sa...

Kjempefint bilde, kjenner det rykkjer i symaskin foten når eg ser det du har laga ......men var så lur eg hadde symaskina inn på sørvis no når kneet hadde eit intim møte med ein kirurg. Men no har eg lyst å få den tilbake. Ha ei fin helg!

Merete sa...

Flott veggbilde du har sydd her, jeg har vært på dette kurset to ganger og sist gang (forrige helt) sydde jeg modellen hun bare viste frem for dere:-)Ann er en flott kurslærer!