søndag 10. januar 2010

Bakstykke med historie.

Har sydd sammen mange rester og halv ferdige arbeid som ikkje har vorte brukt til noko. Det skal vere bakstykke på Log cabin reste teppe eg har sydd sammen tidligere.
Her er alle brune remser som har vorte igjen etter forskjellige arbeid. Sydde mange løparar i forskyvde ruter for mange år sida, dette vart eit stykke. I Quiltemagasinet var ein serie med årstidstepper, ruter i stabler som vart sydd sammen. Sydde to, har hatt dei så lenge at det var på tide å bruke.

På dette bildet er det forskjellige resteblokker som eg skulle bruke, planane er alltid store. Har sydd ein del av dei på kurs, blokka med katt vart til når eg gjekk på kurs med Anne Birkeland. Mykje sy-historie i dette bakstykket.Her har eg sydd Log cabin av alle stripene eg hadde. Dette har vore ufo ei stund. Teppe skal quiltes, er litt usikker på korleis. Tenker fri hands quilting blir finest på baksida men er ikkje sikker på log cabin sida. Er glad om noken kjem med forslag! Har tatt vare på alle lukkekant restar eg har hatt, det skal eg bruke på dette.


11 kommentarer:

Mosbøjenta sa...

Kjempefint log cabinteppe du har laga!

STEINKJERRINGA sa...

Så lurt, og fargene passer jo sammen. Baksiden blir jo like fin som forsiden.

toja sa...

Nydelig log cabinteppe! Kjempesmart å sy bakstykke av rester!

Trinola sa...

Så fint teppe ! Nesten like fint på baksiden som forsiden dette ;o)
Quiltinga blir det værre med ,men imellom lys og mørk?

Juliann sa...

Vel, trur vi kallar dette eit vendbart teppe utan bakside! For her bør vel ikkje noko skjulast?? Veldig fint og mykje historie her ja, det blir nok vis og fortell og fortell og fortell....!

tubakk sa...

Veldig fint teppe, og spennende bakside. Kan jo "brukes" på begge sidene, dette.

Rita R sa...

Så flink du har vært til å rydde opp i restekasser og ufokasser.
Et fint teppe som du kan sitte under å mimre om de forskjellige tidene da du holdt på med det og det....

Husflidstausa sa...

Kjempeflott Halldis. Er enig med Juliann, dette må kallast eit vendbart teppe. Sikkert ein god følelse å få brukt opp så masse restar... Trur frihandsquilting blir fint på begge sider eg, kanskje i ein djup rødmelert farge?

Hannele sa...

It's going to be a beautiful quilt - also from the backside =)

Anne-Grethe sa...

Kjempesmart. To tepper i ett - veldig lurt. Tror frihandsquilting passer bra til Log cabin. Da får du myket opp de rette linjene. Lykke til!

Flittige hender sa...

Begge sider er kjempe stilige, men det var et nydelig log cabin teppe. Lykke til med quilting :0)