mandag 14. februar 2011

Hjerte-teppe.


Da er siste blokka av Hjerte-teppet ferdig applikert. Dette er midt blokka i teppet. Da skal sammensyinga starte, trur det skal bli veldig fint teppe, nydlige fargar. Er ein bom som Quiltekroken har sent ein gong for månaden i 2010.
I forrige innlegg hadde eg laga symaskinveske, mønster og ideen har eg tatt fra ei bok. Det er fra boka "Slipp fargene løs! - med lapper", av Hanne Asplin Firman. Eg har tilpassa størrelsen etter symaskina.

7 kommentarer:

Britt sa...

Så nydelig det blir! Gleder meg til å se det ferdig :) Jeg har også sydd dette teppet. Lykke til med siste innspurt og montering.

Anne Lise sa...

Heldig du som er kommet så langt. Jeg holder på med blokk 7. Må liksom ta det litt innimellom. Lykke til med sammensyingen.

Randi sa...

Du har jammen vært produktiv.
Har ikke laget noe enda i år, da Joachim er hjemme enda. Reiser til helga så da får jeg syrommet tilbake.

ahli sa...

fin blokk. Spent på å se resten.
Astrid

LeKaQuilt sa...

Nydelig blokk! Teppet ditt kommer til å bli kjempefint.
Så flott bilde av Klara, hun ser så snill ut :o)

Annemariesquilt sa...

Heia koselig å høre fra deg..
Send meg din mailadresse så skal jeg sende deg cupcake mønsteret...

Ellers følger du linken til Stephanie trykker på den blå downloadknappen , trykker så på download now igjen og så åpner du dokumentet og velger evt å lagre på det på din Pc..
Lykke til!!

Liv Torunns hobbykrok sa...

Tusen takk for hyggelig
kommentar.Her var det mye lekkert. Flott den veska til symaskinen, mange andre flotte ting her også. Legger deg til i bloggen min jeg....Ha en fin helg!