søndag 17. juni 2012

Sommerbesøk.

Laurdag 9 juni hadde Nordfjord Lappe og Quilteklubb besøk fra Molde Lappeklubb. Vi hadde inviterte på kaffe og kaker, veret var heilt perfekt, 21' og overskya. Barnehagen der eg jobbar vart pynta med quiltar, dei vaia fint i den lette brisen.
 Kakebordet var flott dekka. Takk til dei som laga kaker, spørte noken damer om kakebaking, vips så vart det eit flott innbydande bord.
 Tre, gjerde og dissestativ vart pynta.
Moldedamene hadde mange fine quiltearbeid å vise, flott med ny inspirasjon!

Tusen takk for besøket! Det var utrulig kjekt å ha besøk. Kjekt å treffe damer ein har hatt kontakt med gjennom bloggverden.

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hei, takk for sist og tusen takk for ei trivelig stund oppi barnehagen. Synet som møtte oss var bare fantastisk, iallefall for oss sydamer. Kunne ikke vært bedre. Håper å se dere i Molde snart.
Elisabeth

Grete sa...

Skjønner av andre blogginnlegg at det var flott å komme på besøk til dere. Det ser også velgid flott ut med uteutstillingen!

LeKaQuilt sa...

Så utrolig morsomt dere må ha hatt det! Nesten litt misunnelig, jeg :o)
Ha en riktig fin søndag.

Oline sa...

Ja dette var ei sommaroppleving, tenk så perfekt i lag; godt ver, gode kaker , gode venner og mange idear å hente!! Dette må vi gjere igjen ein gong!

Hilde sa...

Så flott dere har pyntet opp med quilter i friluft. Utrolig mange flotte arbeider. Skjønner godt at Molde damene kosa seg. Det siste teppe i sort og hvitt er utrolig flott.

Trines hobby sa...

Takk for sist og takk for at dokke hadde ordna det så koselig til oss:) Veldig kjekt å treffe folk ein synest å kjenne litt gjennom bloggen.... Synest dette var så vellykka at vi må ta ein reprise, velkommen til Molde!
Trine

ahli sa...

Hei og takk fo sist. Det var så trivelig oppe i barnehagen. Ble så imponert over alle teppene dere hadde laget.

Dere er alle velkommen til Molde

Astrid